Vinn billetter til Dropkick Murphys! (avsluttet)

Linda Holzerland27 november 20193min
Dropkick

Boston-bandet DropkickMurphys er kjent for å være et helt fantastisk liveband og spilte for et stappa Oslo Spektrum i fjor. Nå vender Dropkick Murphys tilbake til Oslo Spektrum og du bør holde av 3. februar 2020!

Vil du vinne 2 billetter til Dropkick Murphys? Gå inn på vår facebookside og meld deg på nå!

NB! Konkurransen er nå avsluttet! Gratulerer til Alyssa Nilsen 🙂

Bandet har med sin blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk blitt et internasjonalt fenomen med en stadig voksende fanbase verden over. De har sjarmert publikum med sine fantastiske konserter og energiske musikk. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri og har flere ganger trollbundet det norske publikum med utsolgte konserter på både Sentrum Scene og i Oslo Spektrum.

Dropkick Murphys ble dannet i Massachusetts, USA i 1996, hvor de startet å spille i kjelleren til en barberer i nabolaget. Med sterk lokal forankring i hjemstadens dype irske røtter har gruppas konserter under den årlige St. Patrick’s Day for lengst blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv. I 2006 bidro de med musikk til den Oscar-vinnende Martin Scorsese filmen The Departed, som skaffet de et enda større publikum verden over.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.