Sommer, sol og ny musikk

Linda Holzerland9 juli 20194min
66723716_701534020285951_7831091571050151936_n

Vi nyter sommeren og koser oss i sola mellom slagene og regnskurene. Her er noen av godbitene vi digger for tiden og som du kan høre på Radio Roxs A-liste de neste par ukene:

Spoon – “No Bullets Spent”

Det er 2 år siden det siste studioalbumet til amerikanske Spoon og istedenfor helt nytt materiale, kjører de på med en best-of variant. Heldigvis var det en glimrende anledning til å komme med i hvert fall én ny låt: “No Bullets Spent.” En låt som fint kan stille seg i rekken til de andre 12 sangene fra 25 år bandhistorie på Everything Hits at Once: The Best of Spoon.

Hozier – “Almost (Sweet Music)”

Irske Hozier har sluppet sin tredje single fra Wasteland, Baby! Igjen klarer han å namedroppe en hel rekke kjente musikere og lager en skikkelig feelgood sang. Hozier kan du faktisk se live senere i august på Sentrum Scene.

Cage The Elephant – “Social Cues”

Kentucky-bandet Cage The Elephant kom tidligere i år med sitt femte studioalbum. Mye av albumet handler om skilsmissen til Matt Shultz og å komme seg videre i livet. Tittelsporet “Social Cues” viser at et rockestjerneliv heller ikke er så lett i 2019, men bra musikk blir det likevel.

Cold War Kids – “Complainer”

Indiefavorittene Cold War Kids kom plutselig med en nå låt: “Complainer.” Vi får håpe at det blir fulgt opp av et nytt album senere i år; L.A. Divine er tross alt 2 år gammelt og fikk ikke like bra kritikk som tidligere album. Men istedenfor å klage, bør vi kanskje heller følge oppfordringen til Nathan Willett, komme oss ut og gjøre noe.

Frank Turner – “Sister Rosetta”

Nåtidens mest sympatiske singer-songwriter, Frank Turner, har varslet et nytt album og først ut er singelen “Sister Rosetta.” Vi gleder oss allerede til No Man’s Land og for å forkorte ventetiden, slapp Turner nylig en egen podcast der han forteller historiene bak de nye låtene. Frank Turner’s Takes From No Man’s Land finner du i din podcastapp og her får du videoen fra hans fantastiske opptreden under årets Glastonbury:

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.