Oslos hyggeligste minifestival
Radio Rox på Oslo Ess under BRYLARM 2019

Linda Holzerland4 mars 20196min
Radio Rox på Oslo Ess under BRYLARM 2019

På lørdag gikk BRYLARM 2019 av stabelen for sjette gang. Initiativtakerne Oslo Ess og stiftelsen Erlik inviterte til fest midt på dagen. Kulturkirken Jakob åpnet dørene sine igjen for denne koselige gratisfestivalen og kunne også i år varte opp med mange kjente artister.

Årets konferansier Marte Stokstad introduserte Oslo Ess som pappaene til BRYLARM og på mange måter er de jo virkelig det. Hvert år gir de en scene, mikrofon og publikum til selgerne av =Oslo for å sette fokuset på innsatsen de gjør daglig. Mange selgere tar turen innom i løpet av dagen, i tillegg til at det selges kaffe fra =Kaffe.

Oslo Ess

Oslo Ess åpner årets festival med et kort akustisk sett. De er for tiden på akustisk turné og kler dette svært godt. Til tross for litt lydproblemer blir dette en fin og sjarmerende start. Publikum i Jakobkirka er utvilsomt våkent og klar for mer klapping og tramping utover dagen.

Sondre

=Oslo-selger Sondre, som for øvrig også jobber på =Kaffe, står for den poetiske delen av årets BRYLARM og leser opp egne dikt. De er ofte morsomme og får fram latteren flere ganger. Et herlig avbrekk og det er klart at vi alle trenger litt mer poesi i hverdagen!

Susanna og David Wallumrød

Søskenbarna Wallumrød har hatt hver sin musikkarriere og har nå funnet tilbake til hverandre. Med Susanna på vokal og David på keyboard får vi presentert en rekke coverlåter av store navn som Leonard Cohen, Emmylou Harris og Tom Waits. De nydelige låtene og Susannas fantastiske stemme gjør seg utmerket i Kulturkirken Jakob.

André

Vi får et gjensyn med =Oslo-selger André som har spilt på tidligere BRYLARM. Det er bare han og hans gitar. André spiller egne komposisjoner på akustisk gitar og det er helt musestille under hele konserten hans.

Magnus Grønneberg

Fjeset til Magnus Grønneberg kommer du til å se mye av i mars. Han er på coveret av marsutgaven av =Oslo og stiller selvsagt også på BRYLARM. Grønneberg leverer noen kjente låter fra bandet sitt, CC Cowboys, og får publikummet med på allsang, klapping og ikke minst tramping under “Gå.”

The Fruits

Bandet The Fruits har bare spilt sammen i ett år, men klarte å vise fram sin kjærlighet for musikk. De spilte fire flotte sanger som de har øvd seg på i øvingslokalene Sagene i Oslo de siste par månedene. Særlig coveren av St. Thomas’ låt “The Cool Song” skapte gåsehudstemning blant publikummerne.

Pelicat

Oslo nyeste indiepopsensasjon Pelicat stiller også på festivalen. Det lette og luftige soundet til bandet sørger for en litt mer avslappet stemning. Det er tross alt bare lørdag formiddag.

ISÁK

Det norsk-samiske bandet ISÁK med Ella Marie Hætta Isaksen i spissen kombinerer elektronisk musikk med joik. Trioen er energisk og skaper stemninger på slutten av BRYLARM. Frontdama forteller at det å høre joik i en kirke hadde nok ikke skjedd for bare noen år siden. En passende avslutning der til og med noen av barna får danset litt på scenen.

Takk for i år!

– Linda Holzerland & Thorvald Ness (foto)

Her finner du flere konsertanmeldelser.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.