Ny musikk

Linda Holzerland8 mars 20206min
rolling stones screenshot

Selv om mange album som skulle ha kommet ut i sommer har blitt utsatt, drypper det inn ny musikk her og der. Selveste Bob Dylan har i dag annonsert en ny skive! For å forkorte ventetiden, kan du sjekke ut ferske låter som du får høre hos oss – også her av noen store navn som ikke har gitt lyd fra seg på lang tid.

Rolling Stones – “Living In A Ghost Town”

At fire 70-åringer skulle klare å fange tidsånden til Koronakrisen ville nok ikke så mange veddet på for bare noen uker siden. Med sitt første materiale på åtte år, klarer de likevel å sette sitt musikalske stempel på en merkelig tid uten å måtte bevege seg altfor lang ut av komfortsonen sin. Og tenk at lille Oslo har klart å lure seg inn i videoen!

Jason Isbell and The 400 Unit – “Dreamsicle”

Neste uke ventes det 7. studioalbumet til Jason Isbell Reunions. Denne gang har han med seg backingbandet The 400 Unit igjen og det blir ikke mer samtidscountry enn dette. Låta “Dreamsicle” hjelper definitivt på å tjuvstarte sommeren og da er det jo bare å ta seg den isen og nyte sola.

Gorillaz – “Aries”

Gorillaz har fått med seg ingen ringere enn Peter Hook fra Joy Division og New Order, og Georgia. Låta er en del av Song Machine-prosjektet, der de hyret inn et dryss av gjestemusikere. “Aries” er kanskje litt mer elektronisk enn hva man har vært vant med, men hvis alle gjesteartister får sette sitt preg på sin låt, er det bare å følge med på hvilke andre navn som dukker opp.

The Killers – “Caution”

Det er altfor få band som fortsatt satser på musikkvideoer. Heldigvis er The Killers det store unntaket! Videoen er en del av en kortfilm som er tett knyttet til det 6. albumet til bandet. Når Imploding the Mirage faktisk kommer er dessverre usikkert, men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves.

Phoebe Bridgers – “Kyoto”

Bridgers har tatt på seg skjelettkostymet sitt igjen og får i gang reiselysten hos oss. Senest med samarbeidet med Conor Oberst på Better Oblivion Community Center falt vi pladask for 25-åringen og nå er hun tilbake solo. “Kyoto” er den nyeste singelen hennes og vi får bare håpe at Punisher kommer som den er lovet i juni i år.

Soul Asylum – “The Beginning”

Hvem husker ikke megahitten “Runaway Train” fra 1993? Det er lett å tro at Soul Asylum var et one-hit wonder, men bandet har altså holdt på kontinuerlig siden 1981. Det skal sies at de har byttet en del på formasjonen, men nå er det tilbake med både nytt album og låta “The Beginning”!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.