Ny hverdag med ny musikk

Linda Holzerland2 september 20216min
Introducing Ooni Koda.00_02_43_04.Still012

Hverdagen er noenlunde tilbake og det er også Radio Rox! Endelig kan vi by på Mornings med Hans-Olav Thyvold igjen og ikke bare det, vi gir deg også deilig ny musikk. Her er et lite utvalg:

The Killers – “Quiet Town”

Brandon Flowers har vært produktiv under pandemien og sluppet hele to album. Imploding The Mirage er bare litt over ett år gammel, men likevel fikk vi altså også nylig studioalbum nummer syv i rekka: Pressure Machine. Sistnevnte er en hyllest, på godt og vondt, til hjembyen til Flowers og drar mye inspirasjon fra Bruce Springsteen som også selv er med på skiva.

Robert Plant & Alison Krauss – “Can’t Let Go”

De har gjort det igjen! Robert Plant og Alison Krauss følger opp suksessen fra 2007 og samarbeider på et nytt album. Raise The Roof må du vente noen måneder til på, men smakebiten i form av singelen «Can’t Let Go» er veldig lovende. Duoen fortsetter der de slapp sist, og leverer solide melodier og vokalharmonier.

The Wombats – “If You Ever Leave, I’m Coming With You”

Det er godt å vite at noen band tilsynelatende ikke blir påvirket av all negativiteten i verden og år på år slipper dansbar indierock. The Wombats har gjort akkurat det siden 2003 og nå er de snart klare med album nummer fem. Fix Yourself, Not the World kommer tidlig neste år, men i mellomtiden kan du kose deg med denne låta her:

Amos Lee – “Worry No More”

Amerikanske Amos Lee har holdt på i en del år, men det store gjennombruddet i Norge har latt vente på seg. Med sine røtter i folk og soulmusikk kan han likevel raskt bygge en stor fanskare også her til lands når det åpner for et vanlig turnéliv igjen. Han har nemlig masse spilletid bak seg, og turnert med store navn som John Prine, Paul Simon og Bob Dylan.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats – “Survivor”

En av redaksjonens store favoritter melder sin tilbakekomst! Nathaniel Rateliff teamer opp med sitt faste backingband The Night Sweats og går elektrisk igjen. «Survivor» gir deg en forsmak på albumet The Future som ventes senere i høst. Vi anbefaler også videoen som kommer med en god porsjon selvironi:

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.