Kos deg med ny musikk!

Linda Holzerland3 desember 20195min
The Raconteurs

Mens du teller ned til jul kan du ikke bare kose deg med noen gamle juleklassikere og noen kanskje litt mer moderne julelåter på din favorittkanal. Vi har også funnet noen nye godbiter som du finner på vår A-liste nå:

The Raconteurs – «Somedays (I Don’t Feel Like Trying)»

The Raconteurs kom tidligere i år med sitt kritikerroste tredje studioalbum Help Us Stranger. Det har gått hele 11 år mellom det nye albumet og Consolers of the Lonely, noe som kanskje ikke er så rart når man ser på aktivitetsnivået blant medlemmene. Desto herligere er det å se bandet gjenforent i kjent stil både musikalsk og visuelt.

Devon Gilfillian – «Unchained»

Når det er mørkt ute, er det godt å kunne holde seg inne og kose seg med litt soul. Enda bedre er det når nye soulstjerner faller fra himmelen og leverer låter som «Unchained.» Gilfillian vokste opp i Philadelphia, men har senere gjort Nashville til sitt nye hjem og akkurat denne blandingen av R&B, hip-hop, rock, blues, og soul som strekker seg fra nord i USA til countryhovedstaden hører man faktisk i musikken hans.

The Avett Brothers – «Tell The Truth»

Brødrene Scott og Seth, samt resten av bandet The Avett Brothers slapp et nytt album i oktober: Closer Than Together. Med denne utgivelsen har de rundet 10 på antall studioalbum, litt av en bragd for et band som ble dannet i 2000. Hvis du ikke kan få nok av The Avett Brothers, bør du vurdere å legge sommerferien din til California neste år for å se musikalen basert på musikken til bandet. Swept Away har premiere på Berkeley Repertory Theatre i juni 2020.

The Lone Bellow – «Count On Me»

Brooklyn-trioen i The Lone Bellow har man kanskje ikke hørt så mye om i Norge, men de har gjort det ganske så bra i hjemlandet. Særlig i Country- og Americana-kretser regnes de som et av de beste bandene de siste par årene. Låta «Count On Me» gir deg en liten forsmak på albumet Half Moon Light som kan ventes i 2020.

Half Moon Run – «Favorite Boy»

Fra Half Moon Light til kanadiske Half Moon Run! En av våre hemmelige indierock-favoritter de siste årene er endelig tilbake med nytt materiale. De har overbevist med både albumene og liveopptredene sine, og vi gleder oss allerede til konserten på Rockefeller 21. februar.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.