Er det noe som skurrer? På utkikk etter ny bilstereo?

Linda Holzerland20 juli 20193min
action-adult-blur-car-620335

God lyd i bilen. Det er en av de små tingene som gjør livet litt bedre. I dag har du flere valgmuligheter enn noensinne når det kommer til bilstereo. Du kan velge blant tilkoblinger som Bluetooth, AUX eller USB for å koble til mobilen eller andre enheter. Også når det gjelder lydformater kan du velge det som passer deg best. Det mest utbredte formatet i dag er MP3, som ble utviklet i Tyskland på 1980-tallet. Med MP3 blir lydfilene komprimert, slik at de tar opp mindre plass, men det er nesten umulig å høre på lydkvaliteten. Det er altså fortsatt mulig å holde det helt enkelt og klassisk med en CD-spiller. Den fungerer uansett nettdekning også! Den som virkelig vil få med seg alle nyanser i musikken, kan velge et produkt som støtter FLAC, dette er det meste populære formatet blant audioentusiaster og har høy oppløsning.

Mange foretrekker å lytte til nyheter med trafikkmeldinger og radioprogrammer via en DAB+-mottaker eller strømme nettradio og musikk fra nettet via mobilen når de kjører. Dermed kan de få med seg både varsler om kø og de siste hitene.

En annen viktig funksjon bilstereoen kan ha, er muligheten til å ta imot anrop. Med handsfree i bilen er det mye tryggere på veien. En annen smart sikkerhetsfunksjon, er et avtakbart frontdeksel, som enkelt kan plasseres på et trygt sted. Uansett om  du er på jakt etter en enklere modell som har grunnleggende funksjoner eller vil ha noe som gir deg avanserte valgmuligheter, hos autodeler.co.no finner du et stort utvalg av passende produkter til fornuftige priser! Vi har produkter fra kjente merker som Blaupunkt, JVC og Pioneer. Kom gjerne innom!

Informasjon gitt av autodeler.co.no.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.