Dette hører vi på nå

Linda Holzerland13 juli 202210min
Rolling Blackouts Coastal Fever

Endelig er sommeren her, festivalsesongen er i full gang, musikkbransjen er tilbake og slipper masse nye musikk! Vi har plukket noen av de beste låtene som du kan nyte i sola eller inne om sommeren plutselig skulle svikte: 

Elvis Presley & Jack White – “Power Of My Love” 

Verden trengte kanskje ikke en Elvis Presley biografifilm, men soundtracket overrasker med noen skikkelige godbiter! På “Power Of My Love” tilfører ingen ringere enn Jack White sin signaturgitarsound, og får låta til å smelle like bra i dag som i 1969. Én gammel låt, 2 stemmer med særpreg, blir utvilsomt til en deilig rockefest. Uansett om du har sett filmen eller ei, anbefaler vi forresten å lese David Guralnicks bøker om Elvis Presley for et dypdykk i livet til The King of Rock’n’Roll 

Rolling Blackouts Coastal Fever – “The Way It Shatters” 

Rolling Blackouts C.F. er tilbake med sitt tredje album Endless Rooms, og singelen “The Way It Shatters” kommer i kjent stil fra den australske kvintetten. Det er igjen mye gitar å høre, men også en fin kombo av de tre vokalistene som bandet har å by på. Forhåpentligvis blir det ikke så altfor lenge til et gjenhør med denne gjengen! 

Liam Gallagher – “Everything’s Electric” 

Tidenes kranglefant har brukt coronatiden produktivt og nylig sluppet sitt nyeste album C’mon You Know. Her viser han ikke bare sine egne låtskriverevner, men også at han kan plukke fra øverste hylle om han trenger litt hjelp. På Everything’s Electric” står selveste Dave Grohl notert kreditert både som co-låtskriver og trommeslager.  

Mando Diao – “Frustration 

Våre favorittsvensker er tilbake med nytt materiale, og denne gang igjen på engelsk.Frustration” ligner generelt veldig på det man fikk høre på de første albumene, så kanskje de har lagt den svenske visesangfasen bak seg? Det er riktignok bare meldt om en EP ved navn Stop The Train, men det er vel lov å håpe at det kommer et album og en turné etter hvert.  

Wilco – “Falling Apart (Right Now)” 

Hele tolv album har Wilco nå sluppet, i tillegg til en håndfull soloskiver til Jeff Tweedy og bandet Uncle Tupelo, og som om ikke det var nok, ble altså Cruel Country et dobbeltalbum. Tweedy valgte å gå mer country, men det kler bandet utmerket. På “Falling Apart (Right Now)” kan du ta på deg cowboyhatten og vippe støvlene dine fint i takt til musikken. Wilco leverte en nydelig avslutning på Loadedfestivalen tidligere i år, men lovet at de skulle komme tilbake senere.  

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.