Dette hører vi på nå

Linda Holzerland13 februar 20205min
kmf

Februar er her og det er også ny musikk! Disse godbitene digger vi for tiden og de kan du høre på Radio Roxs A-liste de neste par ukene:

Alanis Morissette – “Reasons I Drink”

Kanadiske Alanis Morissette er tilbake! Det har gått hele 8 år siden hennes siste skive Havoc And Bright Lights, men nå gjør hun comeback. I mai ventes Such Pretty Forks In The Road, hennes totalt 9. album. “Reasons I Drink” er en liten teaser og det høres ut som om Morissette har en god del på hjertet. Vi gleder oss til resten av det nye albumet!

Nathaniel Rateliff – “And It’s Still Alright”

Nathaniel Rateliff tar en pause fra The Night Sweats og vender tilbake til den roligere singer-songwriter-stilen som han begynte med. “And It’s Still Alright” beviser at han behersker både rollen som frontmann i fullsatt band og som akustisk soloartist. Videoen som stort sett er holdt i svart-hvitt understreker melankolien i låta som passer så fint til en februardag.

Cold War Kids – “Dirt In My Eyes”

Bandet Cold War Kids avsluttet 2019 med sitt 7. studioalbum New Age Norms 1. Ikke nok med det slapp de altså “Dirt In My Eyes” i år. Stemmen til Nathan Willett er som alltid lett gjenkjennelig, men de nesten Bee Gee-aktige bakgrunnsstemmene er heller ikke å forakte og gir sangen en herlig groove. 

Kakkmaddafakka – “Baby”

Indiepoperne fra Bergen er tilbake med nytt materiale og mye energi! “Baby” aktiverer dansemusklene dine og sprer glede. Like solfylt og strålende er også videoen og den fikk oss til å drømme om og lengte etter sommeren allerede.

Maggie Rogers – “Love You For A Long Time”

Med “Love You For A Long Time” teaser Maggie Rogers sitt nye album som ventes litt senere i år. Etter at hun overbeviste selveste Pharrell Williams med sin sang “Alaska” og videoen ble spredd overalt, har det bare gått oppover for sangeren fra Maryland. Nå har hun ny musikk på gang og det er en deilig poplåt med fantastisk koring i bakgrunnen. 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon?
Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox på hele det sentrale Østlandet på DAB og nett.
Du kan også høre oss her på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2024 Radio Rox. All rights reserved.